انواع دوغ
1. دوغ گازدار
فرآوردهای است که بعد از فرآوری به روش فوق به آن گاز CO 2 تزریق میشود.
2. دوغ بدون چربی گازدار
فرآوردهای است که بعد از فرآوری به روش فوق به آن گاز CO 2 تزریق میشود و بدون چربی.
3. دوغ بدون گاز
فرآوردهای است که بعد از فرآیند آن برای افزایش قابلیت نگهداری و جلوگیری از تولید گاز، تحت تأثیر فرآوری حرارتی قرار داده میشود.
4. دوغ بدون چربی و گاز
فرآوردهای است که بعد از فرآیند از تولید گاز، تحت تأثیر فرآوری حرارتی قرار داده میشود و بدون چربی میباشد.
درباره این سایت